rahadargandomazar

rahadargandomazar

rahadargandomazar
rahadargandomazar

rahadargandomazar

rahadargandomazar

تحقیق درباره گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار


تحقیق درباره گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار

خلاصه تیلرها، ساختارهای مهمی برای گندم می باشند برای اینکه آنها در افزایش تعداد خوشه ها در هر ناحیه تاثیر دارند و محصول دانه افزایش می یابد فشارها در طول رشد گیاه تاثیر قابل ملاحظه ای بر روی محصول تیلر دارا می باشد سه آزمایش برای ارزیابی تاثیرات فشارها انجام شده است که ناهمواری عا در عمق بذر پاپشی ، برگ زدایی و تفاوتهای درPH خاک برروی کشت تیلر و

دانلود تحقیق درباره گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار

تحقیق درباره گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار
تحقیق گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار
گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار
تحقیق درباره گسترش و تجمع توده خشک گندم 
تحقیق درباره گسترش و تجمع توده
دسته بندی سایر گروه های فنی مهندسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14

خلاصه: تیلرها، ساختارهای مهمی برای گندم می باشند برای اینکه آنها در افزایش تعداد خوشه ها در هر ناحیه تاثیر دارند و محصول دانه افزایش می یابد . فشارها در طول رشد گیاه تاثیر قابل ملاحظه ای بر روی محصول تیلر دارا می باشد . سه آزمایش برای ارزیابی تاثیرات فشارها انجام شده است که ناهمواری عا در عمق بذر پاپشی ، برگ زدایی و تفاوتهای درPH خاک برروی کشت تیلر و تجمع توده خشک کشت گندم تاثیر دارند. آزمایشات در لاگس ، جنوب برزیل در طول فصول رشد زمستانی از سال 2000تا2001 انجام شده اند . آزمایشات در جعبه های مربع شکل و تحت شرایط طبیعی نور و آبیاری« آبرسانی» انجام شده است.

در اولین آزمایش ،پنج نوع بذر پاشی عمیق با نشان دادن سیستم های گوناگون ناهموار در برآمدگی ساقه گیاه کشت embrapa16 آزمایش شده بودند ، در آزمایش دوم ، دو کشت گندم(brs177وbrs179) برای چهار نوع برگ زدایی اصلی ساقه ارائه شده است. سومین آزمایش تاثیرات سه سطح بهبود خاصیت اسیدی خاک بر روی الگوی کشت fundacep29 بررسی کرده است . ناهمواری در عمق بذر پاشی ، تناوب جفت دانه ها در عمق 3سانتی و 5سانتی کشت دیگر و تجمع توده خشک را کاهش می دهد.

مقدمه

دانلود تحقیق درباره گسترش و تجمع توده خشک گندم ARS تحت فشار

طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم باظرفیت 600 تن در سال


طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم باظرفیت 600 تن در سال

خلاصه طرح موضوع طرح تولید نشاسته از گندم نوع تولیدات وظرفیت نشاسته 600 تن در سال تعداد شاغلین 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح 13863 سرمایه گذاری ثابت 11530 سرمایه در گردش 1931 در آمد سالیانه 17000 سود ویژه 3859 دوره بازگشت سرمایه 3 سال نرخ باز دهی سرمایه %335

دانلود طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم باظرفیت 600 تن در سال

طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم باظرفیت 600 تن در سال
دانلود کارآفرینی کارگاه تولید نشاسته از گندم
روش تولید نشاسته از گندم
خط تولید نشاسته از گندم
تولید نشاسته از آرد گندم
طرح تولید نشاسته از گندم
مراحل تولید نشاسته از گندم
شرکت تولید نشاسته از گندم
کارآفرینی کارگاه تولید نشاسته از گندم
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pdf
حجم فایل 101 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

مقدمه :

نشاسته ترکیبی است از کربوهیدراتها که دارای رنگ سفید و طعم و بوی

بخصوص خود بوده و بر حسب منبع تهیه شکل میکروسکوپی و اندازه

مشخص دارد و فرمول عمومی آن C9H10O5)n) آن که در این فرمول مقدار

n متجاوز از 1000 بوده ، نشاسته بوسیله اسید یا آنزیمها هیدرولیز و تبدیل

به گلوکز میشود.

نشاسته بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . نشاسته بوسیله محلول

ید رنگ از بین می رود و پس از سرد شدن به رنگ آبی بر می گردد .

نشاسته در آب سرد و حلالهای آبی حل می شود . اکثر دانه های

نشاسته گندم گرد و دارای اندازه های متفاوتند . حداکثر اندازه دانه 45

میکرون می باشد و دانه های بزرگ اغلب بیضی شکلند.

دانلود طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم باظرفیت 600 تن در سال

دانلود مقاله بذر گندم و ذرت (کنترل و گواهی بذر)


دانلود مقاله بذر گندم و ذرت (کنترل و گواهی بذر)

یکی از مشکلات کشاورزان در فرایند کشت گندم، عدم یکنواختی در سبز شدن بذور و استقرار بوته های گندم به تعداد مناسب در واحد سطح می باشدبا استقرار گیاهچه های گندم در تراکم مناسب در واحد سطح ضمن افزایش بازده مصرف نهاده ها از قبیل کود و سم، گندم به حداکثر ظرفیت تولیدی خودنیز می رسد

دانلود دانلود مقاله بذر گندم و ذرت (کنترل و گواهی بذر)

بذر گندم در صورت تماس کامل با خاک
یکنواختی در سبز شدن بوته های گندم 
آفات حشرات خاک زی 
بیماریهای گندم 
ویژگی های گیاه گندم
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 113 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

یکی از مشکلات کشاورزان در فرایند کشت گندم، عدم یکنواختی در سبز شدن بذور و استقرار بوته های گندم به تعداد مناسب در واحد سطح می باشد.با استقرار گیاهچه های گندم در تراکم مناسب در واحد سطح ضمن افزایش بازده مصرف نهاده ها از قبیل کود و سم، گندم به حداکثر ظرفیت تولیدی خودنیز می رسد.عدم آگاهی کشاورزان از تاثیر عوامل مختلف در رسیدن به سبز یکنواخت موجب تکرار این مشکل در هر سال می شود.

عوامل ذیل در استقرار و تراکم مناسب گیاهچه های گندم دخالت دارند.

1- میزان مصرف بذر

عوامل محیطی و ویژگیهای رقم بر میزان مصرف بذر تاثیر می گذارند. ویژگی های رقم گندم مانند وزن هزار دانه ، ارتفاع بوته ، خوابیدگی ( ورس ) ،قدرت پنجه زنی ، درصد جوانه زنی و سرعت رویش بذور از عوامل تعیین کننده میزان مصرف بذر در هر هکتار هستند.

دانه های سبک  در هر واحد وزن، تعداد دانه بیشتری نسبت به دانه های سنگین دارند و هر چه وزن هزار دانه گندم کمتر باشد از نظر وزنی میزان مصرف بذر کاهش می یابد.

افزایش ارتفاع بوته و حساسیت به خوابیدگی موجب کاهش مصرف بذر در هر هکتار می شود. هر چه درصد جوانه زنی بذر و قدرت پنجه زنی آن بیشتر باشد می توان میزان بذر کمتری مصرف نمود.

عوامل محیطی مانند رطوبت، حاصلخیزی خاک و علف های هرز در تعیین میزان مصرف بذر موثر هستند. در خاک های مناطق دیم و کم باران وبا حاصلخیزی ضعیف، برای کاهش رقابت بین بوته های گندم در جذب آب و غذا، بذر را به مقدار کمتر مصرف می کنند.

میزان مصرف بذر ممکن است در شرایط دیر کاشت و تراکم زیاد علف هرز افزایش یابد.

2-عمق کاشت

( دمای مطلوب و رطوبت کافی ) لازمه جوانه زنی بذور و سبز شدن گیاهچه های گندم می باشند . در کشت های سطحی و کم عمق جوانه زنی بذور  گندم دچار نوسان های شدید رطوبت و دما می شوند.

ویژگی های بذر و عوامل محیطی نیز در تعیین عمق کاشت بذر گندم تاثیر می گذارند. ویژگی های بذر گندم مانند اندازه بذر ،مقدار پروتئین بذر ، طول کلئوپتیل و سرعت سبز شدن بذر در تعیین عمق کشت مطلوب موثرند. در ارقام پاکوتاه و نیمه پا کوتاه طول کلئوپتیل نسبت به ارقام پابلند کمتر می باشد. هر چه طول کلئوپتیل رقم گندم کوتاهتر باشد، عمق کاشت بذر گندم کمتر می گردد. در  کشت عمیق تر،  بذر های درشت و بزرگ سریع تر از بذر های کوچک سبز می شوند. افزایش مقدار پروتئین بذر موجب رشد سریع تراندام گیاهچه بذر پس از جوانه زنی می گردد.   بذررا در خاک های سبک نسبت به خاک های سنگین عمیق تر می کارند. در مناطق دیم کاری و کم باران  بذر را نسبت به مناطق پر باران وآبی در عمق بیشتر قرار می دهند.

3- تاریخ کاشت

دانلود دانلود مقاله بذر گندم و ذرت (کنترل و گواهی بذر)

دانلود مقاله بررسی شرایط هم اقلیمی گندم و جو و تعیین مناسبترین تاریخ کشت در شهرستان بجنورد


دانلود مقاله بررسی شرایط هم اقلیمی گندم و جو و تعیین مناسبترین تاریخ کشت در شهرستان بجنورد

پس علت توسعه و کشت گندم و جو در شهرستان بجنورد سازگاری نبات با اقلیم و خاک آن سامان است ، ولی از راندمان کمتری ، یعنی حدود 670 کیلوگرم در هر هکتار ، برخوردار می باشد

دانلود دانلود مقاله بررسی شرایط هم اقلیمی گندم و جو و تعیین مناسبترین تاریخ کشت در شهرستان بجنورد

بررسی شرایط هم اقلیمی گندم و جو 
تعیین مناسبترین تاریخ کشت در شهرستان بجنورد
کشت در شهرستان بجنورد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28

خلاصه

عمده ترین عوامل و متغیرهایی که برای تعیین رشد گندم و جو به کار برده می شود ، شامل نزولات جوی و توزیع آن ،متوسط درجه حرارت ، نور خورشید و نوع خاک هستند. مقدار بارشی که می تواند در کشت و رشد غلات دیم به کار آید حدود 500 تا 250 میلیمتر است ، لذا میزان بارش سالیانه بجنورد بیش از 250 میلیمتر است که قدرت تامین رطوبت خاک برای تغذیه و رشد محصول را دارد . از طرف دیگر درجه حرارت مطلوب ، که تهویه مناسب را به وجود می آورد ، بین 22 تا 20 درجه سلسیوس است ، زیرا دمای بالاتر از 22 درجه ، باعث نامنظمی جوانه زدن محصول و دمای کمتر از 4 درجه، سبب توقف جوانه زدن می شود .

پس در شهرستان بجنورد  درجه حرارت مطلوب برای رشد و جوانه زدن فراهم شده است. همچنین غلات از گیاهان نورپسند به شمار می روند وبرای رسیدن به نور اشباع به 6000 تا 5000 فوت شمع نیاز دارند . البته نور اشباع از طریق پرتوهای خورشید در دوره رشد محصولات گندم و جوی دیم بجنورد به وجود می آیند . پس می توان گفت : بجنورد از نظر شرایط اقلیمی محل و مکان مناسبی برای کشت محصولات دیم ، بالاخص گندم و جو است .

 

مقدمه

شهرستان بجنورد در شمال غربی استان خراسان قرار دارد که از شمال به ارتفاعات کپه داغ و ادامه آن از جنوب به کوهستانهای آلاداغ و کورخود محدود می شود . این شهرستان در طول جغرافیایی َ59، ْ57  و  َ2، ْ56 و عرض جغرافیایی َ20،ْ38 و َ45، ْ36  واقع شده است و حدود 17245 کیلومتر مربع وسعت دارد ، که 354606  هکتار از وسعت آن قابل بهره برداری است . از این وسعت اراضی قابل بهره برداری ،203191 هکتار درسال 1368 زیر کشت بوده است و معادل 169839  هکتار آن ، یعنی 5/83 درصد آن به کشت گندم و جو اختصاص یافته که 5/70 درصد آن را کشت دیم و 5/29 درصد دیگر آن را کشت آبی تشکیل داده است .

پس علت توسعه و کشت گندم و جو در شهرستان بجنورد سازگاری نبات با اقلیم و خاک آن سامان است ، ولی از راندمان کمتری ، یعنی حدود 670 کیلوگرم در هر هکتار ، برخوردار می باشد . هرچند در افزایش بازده محصول عواملی چند موثرند ، ولی نقش زمان کشت در افزایش راندمان را نمی توان نادیده گرفت ؛ لذا هدف از این مقاله بیان سازگاری گندم و جو با شرایط محیطی ، بالاخص اقلیم بجنورد و نیز تعیین مناسبترین تاریخ کشت گندم و جو دیم در آن شهرستان است .

سازگاری ( بیولوژی گندم و جو )

گندم و جو ، که از نظر شرایط اقلیمی دارای رشد شبیه به هم هستند ، در مناطقی که میزان بارش سالانه آن بین 250 تا 750 میلیمتر است ، به خوبی رشد می کنند ، اما بهترین محصول در شرایطی تولید می شود که بارش سالانه از 750 میلیمتر کمتر باشد . از نظر فصل کشت ، گندم به دو نوع بهاره و زمستناه تقسیم می شود که گندم بهاره در مناطق نسبتاً مرتفع بجنورد ، که دارای زمستان تقریباً سخت و طولانی است ، کشت می شود که در مرحله اولیه رشد می تواند حرارت کمتر از 10- درجه سلسیوس را تمل کند . در حالی که گندم زمستانه در نقاطی از بجنورد ، که دارای زمستان نسبتاً ملایم است کشت می گردد و در صورتی که سخت شده باشد قادر است در زیر برف تا سرمای 30- درجه سلسیوس را تحمل کند .

دانلود دانلود مقاله بررسی شرایط هم اقلیمی گندم و جو و تعیین مناسبترین تاریخ کشت در شهرستان بجنورد

بیماری های گندم و جو

بیماری های گندم و جو

قارچ های عامل بیماری های موسوم به زنگ به شاخه Basidiomycota و راسته Uredinales تعلق دارند زنگ ها انگل های اجباری بوده و در محیط های مصنوعی کشت و نیز در بقایای مرده گیاهی قادر به رشد نمی‌باشند زنگ ها ممکن است یک میزبانه یا دومیزبانه و از لحاظ چرخه زندگی ماکروسیکل، دمی سیکل یا میکروسیکل باشند اکثر زنگ ها چند چرخه یا پلی سیکل اند بدین معنی که قادرن

دانلود بیماری های گندم و جو

بیماری های گندم و جو
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18

فهرست بیماریهای گندم

الف بیماری های قارچی

1 - زنگ ها

   1 – 1 – زنگ سیاه

   1 – 2 – زنگ زرد

   1 – 3 - زنگ قهوه ای

2 سیاهک ها

   2 - 1 – سیاهک آشکار

   2 - 2 – سیاهک پنهان

   2 - 3 – سیاهک کوتوله

   2 -  4 – سیاهک برگی

   2 - 5 – سیاهک هندی  

3 سفیدک ها

    3 - 1 – سفیدک پودری

    3 - 2 – سفیدک داخلی

4 بیماریهای سپتوریایی

    4 – 1 - بلاچ برگی

    4 - 2 – بلاچ خوشه

5 بیماری پاخوره

6 بیماری اسکب خوشه

ب بیماری های باکتریایی

    1 – لکه نواری باکتریایی

    2- بیماری خوشه صمغی

ج بیماریهای ویروسی

   1 – بیماری کوتولگی زرد جو

   2 – بیماری موزائیک خاکزاد گندم

   3 – بیماری موزائیک نواری گندم

د بیماری های نماتدی

  1 – نماتد خوشه کندم

1 – زنگ ها       The Rusts                                                                           

قارچ های عامل بیماری های موسوم به زنگ به شاخه Basidiomycota و راسته Uredinales تعلق دارند. زنگ ها انگل های اجباری بوده و در محیط های مصنوعی کشت و نیز در بقایای مرده گیاهی قادر به رشد نمی‌باشند. زنگ ها ممکن است یک میزبانه یا دومیزبانه و از لحاظ چرخه زندگی ماکروسیکل،  دمی سیکل یا میکروسیکل باشند.  اکثر زنگ ها چند چرخه یا پلی سیکل اند. بدین معنی که قادرند در طول فصل رشد چندین بار چرخه زندگی خود را کامل کنند. قارچ عامل زنگ در غلات غالباً جنس Puccinia است. زنگ در گندم در مقایسه با سایر غلات اهمیت بیشتری دارد.

 سه نوع زنگ (سیاه، قهوه ای و زرد) در گندم و جو شناخته شده است که در ایران زنگ زرد، قهوه ای و سیاه به ترتیب دارای بیشترین اهمیت در گندم     می‌باشند. زنگ ها در جو، در مقایسه با گندم ار اهمیت کمتری برخوردار بوده و خسارت کمتری به جو وارد می‌کنند. زنگ قهوه ای در جو با اهمیت تر است. این زنگ ها ممکن است بطور توام در یک بوته گندم نیز دیده شوند.

خسارت زنگ ها بسته به مرحله رشدی گیاه متفاوت است. گیاهان زراعی در صورت ابتلا به زنگ در مراحل بلوغ خسارت بیشتری می‌بینند.

زنگ ها به طرق مختلف باعث خسارت در گیاه می‌شوند :

 

1-      رابطه انگلی غذایی و برداشت مواد غذایی از گیاه

2-       بالا بردن شدت تنفس و تعرق در گیاه

3-       کاهش سطح و میزان فتوسنتز در گیاه

4-       ضعیف شدن و لاغر شدن دانه ها و کاهش قوه نامیه آنها

5-  حساسیت وآسیب پذیر شدن گیاهان حاصله از دانه های خسارت دیده از بیماری

1 1 - زنگ سیاه گندم و جو         Black (Stem) Rust           عامل بیماری                                                    Puccinia graminis

این گونه دو میزبانه و ماکروسیکل (دارای هر پنج مرحله اسپوری معمول در زنگ ها) بوده و علاوه بر گندم به 410 گونه از گیاهان گرامینه از جمله جو، یولاف، چاودار و گندم دوروم (میزبانان ثانوی = Alternative host) حمله کرده و در سرتاسر جهان به شکل وسیعی انتشار دارد. میزبان حدواسط (Alternate host) این قارچ شامل 70 گونه از Berberis  و Mahonia است که عمده ترین آنها زرشک زراعی می‌باشد.

این بیماری در ایران نیز از انتشار وسیعی برخوردار بوده ولی تاکنون به اندازه دو زنگ دیگر مشکل ساز نبوده است. این زنگ به لحاظ گرمادوست بودن در نواحی گرم و نیز در آخر فصل زراعی (نزدیک به زمان برداشت) ظاهر می‌شود.

 

چرخه زندگی

مرحله اوریدیا :

این مرحله با جوانه زنی یک اوریدیوسپور یا ائیسیوسپور روی میزبان گرامینه، نفوذ و توسعه آن بصورت داخل سلولی و با تولید مکینه (هاستوریوم) آغاز می‌شود. پس از استقرار قارچ در میزبان، اسپورزایی صورت گرفته و اوریدیوسپورهای جدید بوجود می‌آیند که در واقح همان مرحله ای است که جوشهای رنگی در میزبان گرامینه مشاهده می‌شود. اوریدیوسپورها منتشر شده و آلودگی های بعدی را موجب می‌شوند. تکرار این مرحله باعث اپیدمی شدن بیماری خواهد شد. اوریدیوسپورها بیضی شکل، تک سلولی و دیکاریون (n+n) و پوشیده از خارهای ریز می‌باشند.

مرحله تلیا :

پس از بالغ شدن گیاه گرامینه مثل گندم، تولید اوریدیوسپورها متوقف و تشکیل تلیوسپورها در همان محل  یا در محل جدید آغاز می‌شود. در این مرحله رنگ جوش (Pustule) تیره می‌شود. تلیوسپور ها 2 سلولی و دیپلوئید و دارای دیواره ضخیم می‌باشد و قابلیت پایداری در شرایط سرما و خشکی شدید را داراست و بدین ترتیب اندام زمستانگذرانی قارچ می‌باشد.

مرحله بازیدیا :

دانلود بیماری های گندم و جو