rahadargandomazar

rahadargandomazar

rahadargandomazar
rahadargandomazar

rahadargandomazar

rahadargandomazar

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن


پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 31 اسلاید شامل مقدمه، لزوم افزودن آرد سویا به نان، مروری بر مطالعات پیشین، اثرمقادیرمختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم، نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم سویا، اثر مقادیر متفاوت آرد

دانلود پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن      
بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن      
اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن      
تحقیق بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4932 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 31

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و  بهبود اثرات منفی آن

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 31 اسلاید

 

فهرست مطالب:

مقدمه

لزوم افزودن آرد سویا به نان

مروری بر مطالعات پیشین

اثر مقادیر مختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم

نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم / سویا

اثر مقادیر متفاوت آرد سویا وفرمولاسیون های مختلف روی مزه و بافت نان گندم/سویا

اثر مقادیر مختلف آرد سویاوفرمولاسیون های متفاوت روی حجم و چگالی نان گندم/سویا

فرمولاسیون به کار رفته برای بررسی اثر LAA و آب در مقادیر مختلف آرد سویا

آنالیزحسی نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی دانسیته نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی مزه نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی طعم نان گندم/سویا

اثر اصلاح فیزیکی و مقادیر مختلف آرد سویا روی پارامترهای فارینوگراف

اثر فرمولاسیون های مختلف روی جذب آب فارینوگرافیک

اثر فرمولاسیون های مختلف روی زمان مخلوط شدن فارینوگرافیک

اثر فرمولاسیون های مختلف روی پایداری خمیر

مقایسه مقاومت دو نوع آرد و اثر L-AA بعد از 30 دقیقه مخلوط کردن

بررسی اثرات LAA و نوع آرد سویا روی خصوصیات اکستنسوگرافیک خمیر

اثر L-AA روی بافت مغز نان گندم/سویا تهیه شده ا ز انواع و مقادیر مختلف آرد سویا

اثر L-AA روی حجم قرص نان گندم/سویا تهیه شده ا ز انواع ومقادیر مختلف آرد سویا

اثر اصلاح فیزیکی آرد سویا و افزودن L-AA روی حجم نان گندم / سویا

رابطه بین پارامترهای رئولوژیکی و خصوصیات بعدازپخت نان گندم / سویا

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

 

قسمتی از متن پاورپوینت: 

افزودن ترکیبات سویا به نان کیفیت پروتئینی محصول را بهبود می بخشد ولی افزودن سطوح بالای آرد سویا ( بالاتر از 15% ) روی خصوصیات ارگانولپتیکی وحجم نان اثرات منفی دارد.

از آن جایی که نیاز به کاربرد سطوح بالای آرد سویا در نان گندم خصوصا در کشورهای درحال توسعه برای تامین پروتئین مورد نیاز به قیمت ارزان تر احساس می شود به بررسی روش هایی برای بهبود خواص ارگانولپتیکی نان گندم/ سویا می پردازیم.

  آرد سویای بدون چربی و یا کامل می تواند جایگزین قسمتی از آرد گندم در انواع کالاهای نانوایی شودوبه عنوان یک منبع غذایی کامل برای افراد فقیر در مناطق محروم با قیمت ارزان به کار رود.

نان گندم بعضی از اسیدهای آمینه مثل لیزین و ترئونین را نسبتآ کم دارد در حالیکه آرد سویا غنی از این اسیدهای آمینه است که اختلاط این دو آرد دریافت اسیدهای آمینه را نیز متعادل تر می کند.

آنزیم لیپوکسی ژناز موجود در سویا با اکسیده کردن رنگدانه های آرد موجب سفید تر شدن رنگ آن می شود و باعث بهبود رنگ و افزایش مشتری پسندی نان می شود.

دانلود پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا دانلود پاورپوینت با عنوان آفات و بیماریهای گندم و کلزا


پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا

دانلود پاورپوینت با عنوان آفات و بیماریهای گندم و کلزا در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 24 اسلاید شامل مقدمه، دستور العمل کاشت و داشت گندم، عملیات آماده سازی بستر بذر، مصرف کودهای شیمیایی، آبیاری قبل از کاشت، ضدعفونی بذر، کنترل علفهای هرز، نازک برگ کشگندم یکی از محصولات استراتژیک و زراعی یک کشور است تولید موفق آن در ارتباط مستقیم با کشت صحیح ، مد

دانلود پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا

پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا
دانلود رایگان پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا
آفات و بیماریهای گندم و کلزا
تحقیق آفات و بیماریهای گندم و کلزا
بررسی آفات و بیماریهای گندم و کلزا
آفات و بیماریهای گندم 
آفات و بیماریهای کلزا
دستور العمل کاشت و داشت گندم       
عملیات آماده سازی بستر بذر
مصرف کودهای شیمیایی 
آبیاری قبل از کاشت
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 921 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 24 اسلاید

 

فهرست مطالب:

مقدمه

دستور العمل کاشت و داشت گندم      

عملیات آماده سازی بستر بذر

مصرف کودهای شیمیایی

آبیاری قبل از کاشت

ضدعفونی بذر

کنترل علفهای هرز

نازک برگ کش

 

قسمتی از متن پاورپوینت:

گندم یکی از محصولات استراتژیک و زراعی یک کشور است. تولید موفق آن در ارتباط مستقیم با:

کشت صحیح ، مدیریت آب و خاک ، آفت و بیماریها و علفهای هرز و استفاده از ارقام اصلاح شده، تکنولوژی و عناصر غذایی مورد نیاز

 شرایط محیطی که از مهمترین عوامل کنترلی محسوب میشود مخصوصا دما و رطوبت که اثربخشی قابل توجهی بر بروز شدت خسارت عوامل بیماریزا دارند.

 

توضیحات تکمیلی:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " آفات و بیماریهای گندم و کلزا " می باشد که در حجم 24 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

دانلود پاورپوینت آفات و بیماریهای گندم و کلزا

دانلود گزارش کارآموزی - مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماریها و علف های هرز 27 ص)


دانلود گزارش کارآموزی - مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماریها و علف های هرز 27 ص)

دانلود گزارش کارآموزی مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماری‌ها و علف های هرز 27 ص

دانلود دانلود گزارش کارآموزی - مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماریها و علف های هرز 27 ص)

دانلود گزارش کارآموزی  مراحل داشت و برداشت گندم
بیماری‌ها و علف های هرز 27 ص
دسته بندی گزارش کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل zip
حجم فایل 161 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25

نام فایل : گزارش کارآموزی - مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماری‌ها و علف های هرز 27 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 25


گــزارش کــارآمــوزی
واحد گرگان
مهندسی کشاورزی ـ زراعت و اصلاح نباتات
مکان:
گمیشان، مرکز خدمات کشاورزی گمیشان
موضوع:
مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماری‌ها،
علف‌های هرز و ...)
تغذیه گندم
مساله‌ی اساسی تغذیه گندم‌ در دیمزارها، تنظیم مقدار کود بر اساس رژیم رطوبتی قابل انتظار در منطقه رشد گیاه می‌باشد. در شرایط بارندگی محدود، ضرورتاً بایستی مصرف کودهای شیمیایی را به اندازه‌ای محدود نمود که موجب گیاه‌سوزی نشده و گیاه با استفاده از رطوبت موجود، بتواند از کود استفاده نموده و عملکرد مناسب را تولید نماید. به عبارت دیگر از به هم خوردن تعادل حساس و بحرانی بین رشد رویشی و زایشی در شرایط کمبود رطوبت باید جلوگیری کرد.
از طرف دیگر وقتی بارندگی در حد مطلوب است، باید مواد غذایی را به اندازه‌ای مصرف کرد که گیاه قادر به استفاده کامل و مفید از آن در شرایط مطلوب رطوبتی باشد. اغلب خاک‌های مناطق خشک و نیمه‌خشک بطور طبیعی دارای ذخیره پتاسیم زیادی هستند و این مقدار برای زراعت دیم معمولاً کافی است. برعکس، ذخیره فسفر خاک برای عملکرد رضایت‌بخش کافی نیست و باید بر اساس تجزیه خاک و توصیه مناطق فسفر خالص را قبل و یا موقع کاشت مصرف کرد تا استفاده از آن در مراحل اولیه باعث تحریک رشد و استقرار خوب گیاه و نفوذ بهتر ریشه شده و پیش‌رسی محصول افزایش یابد.
فسفر در ازدیاد مقاومت گیاه نسبت به خشکی موثر است. مصرف کودهای ازته در غلات دیم، حتی در شرایطی که حاصلخیزی خاک خوب باشد، مفید خواهد بود. زمان مطلوب مصرف کودهای ازته متغیر بوده و بستگی به پراکنش بارندگی دارد و بهتر است بر اساس آزمون خاک و توصیه مناطق، ازت خالص (به صورت 3/2 در پاییز در موقع کاشت و در صورت اطمینان از بارندگی‌های بهاره 3/1 آن را در بهار به صورت سرک)‌ مصرف نمود.
مهمترین آفات مزراع گندم در منطقه گمیشان
شته سبز گندم:

Sitobion avenae (Fab)
خانواده:
Aphidae
مشخصات، زیست‌شناسی، خسارت و کنترل
طول بدن 8/2-2 میلیمتر و طول شاخک در شته‌های بی‌بال برابر و یا بیشتر از طول بدن است. کورنیکول در انتهای آزاد خود قدری عریض می‌شود. دم به خوبی رشد کرده و 3/2 طول کورنیکول را دارد. رنگ شته سبز ملایم یا سبز مایل به زرد می‌باشد. کورنیکول‌ها و شاخک‌ها سیاه، دم روشن، پاها زرد و انتهای ران، ساق و پنجه پا دودی رنگ است.
شته‌های کامل بالدار دارای سر و سینه قهوه‌ای مایل به قرمز، شکم سبز با 6-5 لکه جانبی تیره می‌باشد. بقیه اعضاء از نظر رنگ تفاوتی با بی‌بال‌ها ندارند. این شته در همه نقاط مهم گندم‌خیز کشور فعالیت دارد. به عبارت دیگر، از منطقه گرم اهواز تا مناطق سردسیر شهرکر و خلخال و از مناطق مرطوب مازاندران و گرگان تا مناطق خشک سیستان و بلوچستان وجود دارد. این شته روی گرامینه‌های اهلی و وحشی زندگی نموده و خسارت‌زایی می‌کند و علاوه بر جوانه‌ها و برگ‌ها به دانه‌ها نیز حمله کرده و در بین شته‌ها، بیشترین خسارت را وارد می‌سازد شته سبز گندم ناقل بیماری ویروس موزاییک جو نیز می‌باشد.
تاکنون تخم زمستان‌گذران این شته از ایران گزارش نشده است و اعتقاد بر این است که تمام سال را به صورت زنده‌زایی توسط ماده‌های جفت‌گیری نکرده می‌گذراند و به عبارت دیگر فرم جنسی آن تاکنون در ایران دیده نشده است. در سال‌های عادی این شته در اکثر مناطق کشور از مهمترین شته‌هاست. در این گونه سال‌ها، اوج جمعیت سایر شته‌ها در مرحله ظهور برگ پرچم است، در حالی که جمعیت شته سبز گندم دیرتر از زمان ظهور خوشه به اوج می‌رسد. جمعیت این شته‌ بعضی سال‌ها و در شرایطی ویژه افزایش شدیدی نشان می‌دهد که در آن صورت در مواردی چاره‌ای جز مبارزه شیمیایی نیست، ولی در عین حال این شته دشمنان طبیعی فراوانی دارد که در سراسر کشور فعال بوده و جمعیت این آفت را در سطحی قابل تحمل نگه می‌دارند.
سن مائورا:
Eurygaster maura (L.)
خانواده:
...

دانلود دانلود گزارش کارآموزی - مراحل داشت و برداشت گندم (آفات، بیماریها و علف های هرز 27 ص)

تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم


تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم

تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم 39 صفحه در قالب Word قابل ویرایش

دانلود تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم

تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم 39
مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 4171 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39

توضیحات :

تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم 39 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

بخشی از متن :
مقدمه:
جلوگیری از تخریب منابع آب و خاک به منظور ایجاد تولید پایدار از جمله مسائل پر اهمیتی است که امروز موضوع اکثر مطالعات صورت گرفته می باشد. از جمله منابع مهم در امر تولید در بخش کشاورزی آب و خاک می باشد که حفاظت از آنها به منظور توسعه کشاورزی پایدار ضروری است. سهم عمده ای از منابع آب و خاک موجود در جهان و کشور ما را منابع متاثر از شوری تشکیل می دهد که ما ناگزیر به استفاده از این منابع هستیم. اراضی کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک به علت بارندگی کم و تبخیر و تعرق زیاد معمولاً با مشکل تجمع املاح در خاک روبرو می باشند، بطوری که حدود ده درصد از کل اراضی دنیا را (8/954 میلیون هکتار) خاکهای تحت تاثیر شوری تشکیل داده است در ایران نیز بالغ بر 15 میلیون هکتار از سطح کشور مبتلا به نمک شوری می باشد ( پوستینی، 1378). مطالعات متعددی نشان داده است که خاکهای مبتلا به درجات مختلف شوری، قلیائیت، و آب ماندگی در ایران مساحتی بالغ بر 25 میلیون هکتار از اراضی تحت آبیاری، دیمزارها و ... را اشغال نموده است. البته نتایج مطالعات انجام گرفته در سالهای اخیر نشان داده که مشکل شوری گسترده تر بوده و داده های بدست آمده از نقشه یک میلیونیم ایران نشان می دهد که اراضی با شوری کم تا متوسط حدود 25 هکتار و اراضی با شوری شدید حدود 5/8 میلیون هکتار را در بر می گیرد. (2000,FAO)
با توجه به اطلاعات فوق، شوری (خاک و آب) را می توان یکی از عوامل مهم محدود کننده تولید در بخش کشاورزی دانست. برای کنترل و کاهش اثرات مخرب ناشی از شوری راهکارهای مختلفی ارائه شده که یکی از آنها بهبود شرایط تغذیه ای گیاه و بهینه سازی آن می باشد. عدم توازن تغذیه ای در گیاهان تحت تاثیر شوری از طرق مختلف بوجود می آید.
این عدم توازن ممکن است در نتیجه اثر شوری بر قابلیت دسترسی از خاک، رقابت در جذب بوسیله گیاه، انتقال و یا توزیع عناصر در داخل گیاه باشد و یا ممکن است بدلیل غیر فعال شدن فیزیولوژیک ( عنصر در گیاه به میزان کافی وجود دارد ولی نمی تواند نقش خود را ایفا کند) یک عنصر خصوصاً در نتیجه افزایش نیاز داخلی گیاه به آن عنصر نیز باشد البته اثر متقابل تغذیه و شوری در محیط رشد گیاه از پیچیدگی زیادی برخوردار است. کودهای شیمیایی خود نمک بوده و اضافه کردن آنها به خاک باید با علم به اثر آنها صورت بگیرد. بطور کلی، با مصرف کودهای ازتی شوری خاک به طوری قابل ملاحظه افزایش می یابد زیرا نمکهای ازتی اولاً حلالیت زیادی دارند و ثانیاً خود موجب حلالیت سایر نمک هایی می گردد که از پیش در خاک بوده اند.
از طرف دیگر در این اراضی شور رشد ریشه محدودتر و توازن عناصر غذایی درمحیط ریشه نیز کامل نیست و تغذیه مناسب می تواند با برقراری توازن تغذیه ای رشد گیاه را توسعه ببخشد ( ملکوتی، 1367).
بنابراین در مواجهه با یک خاک متاثر از شوری باید بتوان سودمندی نسبی اصلاح اراضی و یا کاربرد کودهای شیمیایی و اصلاح شرایط حاصلخیزی خاک را تعیین کرد. مطالعات نشان داده است که اثر مطلوب افزایش مواد غذایی به خاک معمولاً به نوع گیاه، شدت شوری و غلظت اولیه عناصر در خاک بستگی دارد و در غلظتهای متوسط شوری می توان گفت که تحت شرایط تنش برای رسیدن به یک سطح معین تولید نیاز به مصرف مقدار بیشتر از هر یک از عناصر غذایی اصلی (ازت، فسفر و پتاسیم) می باشد. ولی اگر شوری بسیار از هر یک از عناصر اصلی محدودیت رشد باشد خصوصاً در اراضی که غلظت اولیه عناصر غذایی آن مناسب بوده است، افزایش عناصر غذایی تاثیری در افزایش عملکرد ندارد و حتی در مورد برخی از عناصر می تواند اثر کاهنده رشد داشته باشد (Grattan & Griev, 1993).
مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم
ازت و شوری:
ازت در اشکال گوناگون حدود 80% از کل عناصر معدنی جذب شده بوسیله گیاه را تشکیل می دهد (Marschner, 1995). این عنصر در ساختمان بسیاری از مواد آلی گیاهی مانند پروتئین، اسیدهای آمینه، نوکلئوتیدها، آنزیمها، کلروفیل، غشاء سیتوپلاسمی سلول، کلروپلاستها واسیدهای نوکلئیک شرکت دارد ( حق پرست تنها، 1371). بنابراین با توجه به اینکه ازت مستقیماً در میزان عملکرد دخیل است، اثر استرس شوری بر جذب و متابولیسم ازت بسیار مهم می باشد.
کمبود ازت غالباً عامل اصلی محدود کننده رشد در خاکهای زراعی است. از این رو اضافه کردن ازت معمولاً رشد و عملکرد را بدون توجه به وجود و یا عدم وجود تنش شوری توسعه می دهد.
1- شوری در چرخه ازت در خاک، جذب توسط گیاه، انتقال و متابولیسم آن اثر محدود کننده دارد. شوری بطور کلی باعث کاهش فعالیت میکروبی خاک می گردد و به همین علت افزایش شوری باعث کاهش معدنی شدن ترکیبات ازته می شود. مثلاً‌ درگیاهان خانواده بقولات کاهش جذب ازت به کاهش تعداد باکتریهای تثبیت کننده ازت در خاک ربط داده شده است.
2- از طرف دیگر افزایش شوری باعث کاهش جذب ازت و تجمع کلر در گیاه می شود. در اکثر موارد افزایش جذب وتجمع کلر در گیاه همراه با کاهش نیترات در ساقه بوده است (Grattan & Grieve, 1993)، بعضی از محققین کاهش جذب ازت در شرایط تنش شوری را به نقش باز دارنده یونهای سدیم و پتاسیم نسبت می دهند (Aslam et al, 1984).
و برخی دیگر معتقدند که جذب ازت در شرایط شور به علت کاهش تراوائی ریشه کاهش می یابد ( ملکوتی، 1367). بسیاری نیز این کاهش را به اثرات متقابل کلر و نیترات در جذب نسبت می دهند (Bar et al, 1997; feigin et al, 1987; Kafkafi et al, 1982) در حالیکه برخی دیگر این موضوع را مربوط به اثر شوری در کاهش جذب آب می دانند. (Lea-Cox and syversten, 1993).
ظاهراً کاتیونهای همراه یون کلر در میزان کاهش جذب نیترات توسط گیاه موثرند.
در گندم گزارشهای موجود در مورد واکنش جذب ازت به شوری متفاوت است. بعضی کاهش غلظت ازت را گزارش کرده اند. در حالیکه دیگران افزایش آن را در اندامهای گیاه مشاهده نموده اند( پوستینی، 1378).
و...

فهرست مطالب :
عنوان صفحه
مقدمه 1
مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم 4
ازت و شوری 4
میزان مصرف کود 18
انواع کودهای ازته 24
مدیریت مصرف 31
منابع 35

دانلود تحقیق مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم

پاورپوینت درس نوزدهم گندم از گندم بروید هدیه سوم ابتدایی

پاورپوینت درس نوزدهم گندم از گندم بروید هدیه سوم ابتدایی

پاورپوینت درس گندم از گندم بروید هدیه های آسمان سوم دبستان پاورپوینت درس نوزدهم هدیه های آسمان سوم دبستان پاورپوینت گندم از گندم بروید پاورپوینت گندم از گندم بروید پایه ی سوم ابتدایی دانلود پاورپوینت درس گندم از گندم بروید پایه ی سوم ابتدایی دانلود پاورپوینت گندم از گندم بروید دانلود پاورپوینت گندم از گندم بروید پایه ی سوم ابتدایی دانلود درس 19 هد

دانلود پاورپوینت درس نوزدهم گندم از گندم بروید هدیه سوم ابتدایی

پاورپوینت درس گندم از گندم بروید هدیه های آسمان سوم دبستان
پاورپوینت درس نوزدهم هدیه های آسمان سوم دبستان
 پاورپوینت گندم از گندم بروید
 پاورپوینت گندم از گندم بروید پایه ی سوم ابتدایی
 دانلود پاورپوینت درس گندم از گندم بروید پایه ی سوم ابتدایی
 دانلود پاورپوینت گندم از گندم بروید
 دانلود پاورپوینت گندم از گندم بروید پایه ی سوم ابتدایی
دسته بندی آموزشی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 3856 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20

توضیحات :

پاورپوینت درس نوزدهم گندم از گندم بروید هدیه سوم ابتدایی در 20 اسلاید

همراه با نمونه سوالات درس

قابل ویرایش.

 

بخشی از مطالب :

اهداف درس 19

مفاهیم کلیدی همراه با توضیحات

متن اصلی ( معلّم با خطّی زیبا روی تابلو نوشت: «گندم از گندم بروید، جو ز جو » سپس رو به بچّه ها کرد و پرسید: ((چه کسی معنای این ضرب المثل را می داند؟)) و...)

نمونه سوالات

پاسخ بیندیشیم

پاسخ ببین وبگو

و...

 

 

دانلود پاورپوینت درس نوزدهم گندم از گندم بروید هدیه سوم ابتدایی